Wagenpark verduurzamen

Tegenwoordig zien we steeds meer elektrische voertuigen op de weg. Veel bedrijven bestellen tegenwoordig ook geen benzine of diesel auto’s meer, maar kiezen voor de elektrische variant.

Zodra er elektrische auto’s worden besteld moet de laadinfra op de kantoor goed op orde zijn. Bedrijven motiveren hun medewerkers om de auto van de zaak, op te laden op kantoor. De meeste bedrijven kopen hun stroom een stuk goedkoper in waardoor de kosten laag blijven.

Om elke medewerker de kans te kunnen geven om te kunnen laden op hun werkdag is dus goed laadplan belangrijk. Wij maken het juiste laadplan wat bij uw vraag en pand past. Denk hierbij aan de laadsnelheid, backoffice systeem en load balancing.

Thuisladen

Beheer met het E-fluxplatform de laadpalen die op kantoor staan, maar ook de privé laadpalen van werknemers thuis zodat ook deze laadsessies automatisch verrekend en vergoed worden.

Zo kan je tarieven instellen op de laders van kantoor zodat eigen auto’s tegen een lager bedrag laden dan bijvoorbeeld gasten.

Alle providers zoals E-Flux brengen een roamingstoeslag in rekening wanneer er wordt geladen bij een laadpaal. In het geval van E-flux is deze toeslag €0,03 per kWh. Gebruik je echter een E-Flux laadpas bij een E-Flux laadpaal (laadpaal met E-Flux eMobility platform), dan betaal je deze toeslag niet. Mocht je dus kiezen voor het E-Flux eMobility platform voor je laadpalen, kies dan ook voor de E-Flux laadpas voor je personeel om nog voordeliger te laden.

Batenburg Installatietechniek begeleid je in dit gehele proces. Van aanvraag tot na de installatie.

Sitemap