EIB Bussystemen

European Installation Bus (EIB) is een gecertificeerde databus die wordt gebruikt voor de automatisering van gebouwen en voor domotica. Met deze bus kunnen digitale gegevens worden verstuurd om slimme gebouwinstallaties aan te sturen. EIB is dus een oplossing om via je systemen gegevens te versturen - gestandaardiseerd en ondersteund door meer dan 70 fabrikanten. Batenburg Installatietechniek is erkend installatiebedrijf voor EIB-bussystemen en -producten. We adviseren je graag over de juiste toepassingen in gebouwen.

Profiteer optimaal van al je installaties
Vanwege de brede ondersteuning door de industrie kunnen wij EIB-producten van verschillende fabrikanten binnen één systeem gebruiken. Andere voordelen van EIB?
Compatibiliteitsproblemen of onbetrouwbare installaties worden voorkomen, en, omdat slechts één leiding nodig is voor de besturing, hoeven minder complexe leidingen te worden aangelegd en wordt bespaard op de kosten voor stuurleidingen. 

Inmiddels is de EIB opgegaan in de KNX-standaard. Wil je een installatie volgens deze standaard? Dan profiteer je dus van voornoemde voordelen.

Jarenlange ervaring
Normering rond EIB bestaat al vele jaren. Bij Batenburg Installatietechniek hebben we ruime ervaring op het gebied van EIB-producten in EIB- en KNX-bussystemen. Die ervaring nemen we mee als we een lokaal systeem voor je ontwerpen, installeren en onderhouden. Hierdoor profiteer je van efficiënte, rendabele en compatibele systemen met lagere onderhoudskosten. Bovendien krijg je van ons de garantie dat ze ook op lange termijn nog effectief zijn.

Op zoek naar een specialist op het gebied van EIB producten?
Neem contact met ons op voor een oplossing op maat.

Sitemap