Duurzaam vastgoed


Wat is duurzaam vastgoed?

Duurzaam vastgoed is onroerend goed dat is ontworpen, gebouwd en onderhouden met aandacht voor duurzaamheid. Dit betekent dat het vastgoed zo is ontworpen dat het zo min mogelijk negatieve impact heeft op het milieu en dat het zoveel mogelijk gebruik maakt van duurzame energiebronnen. Het kan bijvoorbeeld gaan om gebouwen die zijn gebouwd met duurzame materialen, of gebouwen die zijn uitgerust met zonnepanelen om energie op te wekken. Duurzaam vastgoed kan bijdragen aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen en het verminderen van afval en energieverbruik. Het creëren van duurzaam vastgoed is niet alleen gunstig voor het milieu, maar het kan ook zorgen voor kostenbesparingen en waardecreatie op lange termijn voor vastgoedeigenaren en investeerders.

Wat doet Batenburg op het gebied van duurzaam vastgoed?

Wij realiseren de verduurzaming van uw vastgoed. Denk hierbij aan klimaattechniek, energiesystemen voor groene stroom, het drukken van CO2 uitstoot en optimale E- en W-installaties. Vanwege het brede aanbod aan specialiteiten binnen Batenburg kunnen wij uw gehele project adviseren, ontwikkelen en realiseren.

Uw mogelijkheden voor het verduurzamen van vastgoed

Krijg inzicht in uw mogelijkheden voor het verduurzamen van uw vastgoed met energiemonitoring. Door de energiestromen van uw pand inzichtelijk te maken kan Batenburg u adviseren op welke disciplines u kan besparen en optimaliseren.

Energiemanagement

Onze disciplines

Klimaattechniek

Elektrotechniek

Werktuig-bouwkundige installaties

Regeltechniek

Ons stappenplan voor verduurzaming: 

Mockup

Download de brochure hier

Sitemap