LED verlichting

Verlichting is erg belangrijk voor de kwaliteit van ons dagelijks leven. Op het werk, op school, in winkels, in openbare ruimtes en natuurlijk thuis draagt goede verlichting op allerlei manieren bij aan het welzijn van de mens. Met een goed afgestemde lichtkleur, -opstelling en -sterkte creëer je een aangenaam werkklimaat.
Het effect? Werknemers en bezoekers voelen zich meer tevreden en comfortabeler, ziekteverzuim neemt soms af en de arbeidsproductiviteit kan juist toenemen. Door de ontwikkelingen rond verlichting en milieu neemt de toepassing van LED een steeds belangrijkere rol in binnen decoratieve en functionele verlichting.

Wij installeren de verlichting. Wil je iets anders dan een standaard lichtbron? Ook ‘custom made’ LED-verlichting leggen wij voor je aan. In alle soorten, maten en kleuren en desgewenst spraakmakend of vernieuwend. Zo kun je bijvoorbeeld met RGB LED-verlichting je hele interieur of exterieur in kleur plaatsen.

Dankzij 3D software zie je van tevoren welk effect de verlichting zal hebben. Onze lichtspecialist adviseert je graag en brengt een merkonafhankelijk ontwerp aan je uit.

In een persoonlijk kennismakingsgesprek spreken wij de mogelijkheden van LED-verlichting met je door. We adviseren je vrijblijvend over de mogelijkheden die Batenburg kan bieden, of het nu gaat om complete vervanging door LED-armaturen of het ombouwen van de huidige armaturen naar LED-verlichting.

Voordelen van LED-verlichting
- Betere lichtkwaliteit
- Ook op hogere hanghoogtes voldoende licht
- Langere levensduur dan conventionele verlichting
- Lagere onderhoudskosten
- Energiebesparing tot wel 70%
- Bijdrage aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
- Geschikt voor de Energie Investerings Aftrek (EIA)
- Korte terugverdientijd
- Draagt bij aan het voldoen aan ISO14001

Product highlights

  • Duurzaam
  • Custom made
  • 3D ontwerp
Persoonlijkheid voorop
Energie Investerings Aftrek (EIA)

Energie Investerings Aftrek (EIA)

Energie Investerings Aftrek (EIA)
Vanuit de overheid is een fonds in het leven geroepen om investeringen in LED-verlichting aantrekkelijker te maken. Investeerders in duurzame bedrijfsmiddelen, zoals LED-verlichting, kunnen genieten van twee voordelen: de energiekosten gaan omlaag en er hoeft minder belasting betaald worden (vanwege de EIA). Tot wel 58% van de investeringskosten kan van de fiscale winst worden afgetrokken. Minder inkomsten- of vennootschapsbelasting dus!

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Plaats dan nieuwe LED-armaturen (bij) of laat je conventionele verlichting ombouwen tot LED-tubes (Retrofit).
Batenburg Installatietechniek begeleidt je graag bij deze stappen.

Wil je meer specifieke informatie ontvangen over de verlichting en het terugdringen van het energieverbruik in je organisatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Sitemap