Service, Beheer & Onderhoud 

Bij Batenburg vind je alle disciplines onder één dak. We leveren Industriële Automatisering, Industriële Componenten en Installatietechniek voor uiteenlopende markten in het hart van de smart industry. Ons serviceniveau is hoog. Met vestigingen in Rotterdam, Twello, Nijkerk, Nijmegen, Monster en Waalwijk staat Batenburg door het hele land, elke dag voor je klaar. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Verzekerd van service
We zorgen ervoor dat je met maar één aanspreekpunt te maken hebt. Niet alleen voor onze advisering en installaties, ook voor het beheer en onderhoud is het fijn dat je met maar één partij van doen hebt. Met een onderhoudscontract bij Batenburg installatietechniek ben je verzekerd van periodiek onderhoud aan de technische installatie(s) van je organisatie. En is er een storing of noodgeval? Wij zijn bereikbaar en staan voor je klaar.  

Batenburg heeft diverse pakketten voor de service en het onderhoud van installaties.
Wil je daar meer over weten? Laat het me weten.

Volledige ontzorging
Klimaatinstallaties, loodgieterswerk en sanitair; Batenburg Installatietechniek ontzorgt je volledig op deze terreinen. Dit betekent dat we alle mogelijke service en onderhoud bieden voor alle werktuigbouwkundige installaties. Eerst komen we bij je langs en inventariseren we de situatie, je wensen, én eventuele wettelijk gestelde eisen. We brengen advies uit en helpen bij de keuze voor een systeem, dat het best past bij het gebouw, de doeleinden en het budget.
Vervolgens stellen we een contract op, dat in de meeste gevallen gepaard gaat met een overzichtelijk meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

‘Een cv-ketel, de airconditioning, luchtbehandeling, ventilatie, WTW-units en de regelinstallatie; wij installeren klimaattechniek en geven advies over de werktuigbouwkundige installaties. Het aanbod is namelijk groot, wij helpen je kiezen.’
Met een nulmeting gaan we na welk systeem voor klimaattechniek het beste bij je vraag en bij het gebouw past. In een meerjarenonderhoudsplan geven we gedetailleerd en overzichtelijk weer wat de investering kost en welke kosten er op lange termijn bijkomen. Dit plan wordt opgesteld volgens NEN2767.

Voorkomen is beter
Voor Batenburg staat altijd voorop een veilige en gezonde omgeving te bieden voor de mensen die zich in de gebouwen bevinden. Dit betekent dat ook over de preventie van bijvoorbeeld legionella, brandveiligheid en bodemenergie moet worden nagedacht.

Een goed werkende installatie begint bij een regelmatige inspectie en goed onderhoud.
Fabrikanten garanderen een goede, veilige en langdurige werking van de installatie als deze jaarlijks wordt onderhouden. Ook om storing te voorkomen moet de installatie regelmatig worden gecontroleerd.

Lees verder over

Technische inspecties

Technische inspecties  

NEN 3140

NEN 3140  

NEN 1010

NEN 1010  

Keuring & Controle

Keuring & Controle  

EIB Bussystemen

EIB Bussystemen  

Werktuigbouwkundige installaties

Werktuigbouwkundige installaties

Wij bieden onze klanten mogelijkheden voor service en onderhoud van alle werktuigbouwkundige installaties; CV-ketels, airconditioning, luchtbehandeling, ventilatie, WTW units en regelinstallaties. Al onze service monteurs kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van klimaatinstallaties, loodgieterswerk en sanitair.

Na een persoonlijk bezoek en de inventarisatie wordt een contract opgesteld volledig naar uw wensen én de  wettelijk gestelde eisen. Tevens kunt u vertrouwen op vakkundig advies. Daarnaast stellen we ook graag een overzichtelijk meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op voor onze klanten.

Advies

Advies

Advies op maat

Wij installeren niet alleen klimaattechniek, maar geven daarnaast advies  over de systemen. Er zijn veel verschillende systemen waardoor de keuze voor het juiste systeem moeilijk kan zijn. De keuze van een systeem hangt af van het gebouw de doeleinden en het budget.

Meerjaren onderhoudsplan

Wij geven advies door middel van het maken van een Meerjaren onderhoudsplan (MJOP) conform NEN2767. Dit plan geeft overzichtelijk weer wat de investering kost en welke kosten er op lange termijn bijkomen. Daarnaast kijken we naar welk systeem het beste bij het gebouw past, dit wordt gedaan door middel van een 0-meting. Door onze jarenlange ervaring in de klimaattechniek kennen wij de situatie en kunnen wij gedetailleerd een inschatting geven over de kosten.

Preventie

Wij geven niet alleen advies over de te kiezen systemen maar ook op het gebied van preventie. Het gaat hier om preventie van Legionella, brandveiligheid en bodemenergie. Het is belangrijk dat het er een veilige en gezonde omgeving is voor de mensen die zich bevinden in de gebouwen. Een goede preventie helpt hierbij.

Storingen

Een storing is vervelend. Om storing te voorkomen moet uw installatie regelmatig worden gecontroleerd. De fabrikant garandeert een goede, veilige en langdurige werking als de installatie jaarlijks wordt onderhouden. Kortom, een goed werkende installatie begint bij een goede inspectie en goed onderhoud. Storingen aan uw installatie komen nooit gelegen. Wij verhelpen dergelijke ongemakken snel.

Neem contact op met Batenburg Installatietechniek

Vestiging Twello

Vestiging Nijkerk

Vestiging Nijmegen

Vestiging Rotterdam

Vestiging Monster

Vestiging Waalwijk

Sitemap