Beveiligingstechniek

In een permanent veranderende wereld dienen zich voortdurend kansen aan, maar ook risico’s. Dit maakt het voor organisaties essentieel te investeren in veiligheid. Die moet omhoog, terwijl risico’s teruggedrongen en beheersbaar moeten worden. Batenburg Installatietechniek is expert op het gebied van risicobeheersing en veiligheid.

Vooruitlopen
Wat gisteren onmogelijk leek, is vandaag wellicht realiteit. Dat geldt ook voor beveiligingstechniek. De mogelijkheden op het gebied van inbraak- en brandveiligheid, camerabewaking en toegangscontrole ontwikkelen zich pijlsnel. Batenburg Installatietechniek innoveert en garandeert je een goede, veilige en langdurige werking van de beveiligingssystemen voor organisaties.

Wel zo veilig: inspectie en onderhoud
Met een onderhoudscontract verzekeren we je van periodiek onderhoud aan de technische installatie(s) van je organisatie. Een storing of noodgeval? Je kunt op ons rekenen. Nog liever voorkomen we dat het gebeurt. Daarom inspecteren we je installaties regelmatig en dragen we zorg voor het jaarlijks onderhoud.

Inbraakbeveiliging

Camerabewaking

Brandveiligheid

Toegangscontrole

Onze expertise
Sitemap