Inbraakbeveiliging

We hopen dat het je niet overkomt: een inbraak. Naast de materiële schade en mogelijke gevolgen voor jullie bedrijfsvoering, wordt ook het veiligheidsgevoel van mensen aangetast.
Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf doen wij er alles aan de kans op een inbraak zoveel mogelijk te beperken. We ontwerpen goed doordachte en betrouwbare inbraakbeveiligingssystemen, leggen ze voor je aan en garanderen goed onderhoud.

Maak het moeilijk
Camerabewaking, inbraakdetectie, toegangsverlening of een integratie van deze beveiligingssystemen; steeds vaker bevelen verzekeraars een gecertificeerd inbraakbeveiligingssystemen aan, óf ze stellen het als eis. Sta je voor deze opgave, dan hopen we dat je ons weet te vinden. Samen vinden we de best passende beveiligingsoplossing om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken.

Wil je je oriënteren op de mogelijkheden voor beveiligingstechniek?
Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.

Service en onderhoud
Preventief en correctief onderhoud van alle beveiligingssystemen is van groot belang voor de correcte werking. Het voorkomt bovendien onnodige meldingen.
Batenburg Installatietechniek heeft een 24/7 serviceafdeling en voert onderhoud op vooraf afgesproken tijden.

Onze serviceafdeling staat vanzelfsprekend 24 uur en 7 dagen voor je klaar. We registeren en coördineren storingsmeldingen, en geven uiteraard opvolging. Meestal kunnen we de storing via een remote verbinding al meteen verhelpen. En anders komt een van onze technici naar je toe, om ter plaatse voor een oplossing te zorgen.
En omdat voorkomen beter is dan genezen, voeren we 1x per jaar preventief onderhoud uit.

Wil je meer weten over de onderhoudswerkzaamheden en de 24 uursservice van Batenburg Installatietechniek? Laat het ons weten.

Lees meer

Systeemintegratie

Sitemap