Loodgieterswerk

Wist je dat je ook voor loodgieterswerk terechtkunt bij Batenburg Installatietechniek?

Of het nu gaat om dakbedekking, rioleringssystemen, waterleidingen of sanitair, wij staan voor je klaar. We geven deskundig advies, installeren de systemen en voeren het onderhoud uit.

Legionella
Waterleidingen

Waterleidingen

Warm- en koudwaterleidingen aanleggen en repareren, dat is het loodgietersvak pur sang.
Geheel volgens de geldende voorschriften verzorgt Batenburg Installatietechniek eenvoudige tot complexe installaties voor bedrijven. Een schone, veilige en gezonde werkplek is bepalend voor de productiviteit en vormt een belangrijk onderdeel van je onderneming. Vanzelfsprekend is bij de aanleg of reparatie aandacht voor legionellapreventie. Ook binnen onze onderhoudscontracten wordt legionella als vast onderdeel meegenomen.

Sanitair
Dakbedekking

Dakbedekking

Een lekkend dak is de schrik van elke huiseigenaar. Vocht krijgt de kans om binnen te dringen en het pand aan te tasten. Voor het behoud van je huis of kantoor is het op tijd vervangen en onderhouden van zinken goten en de bedekking van bijvoorbeeld dakkapellen en erkers daarom van groot belang, evenals – preventief – het regelmatig controleren van de dakbedekking. Hiervoor benader je Batenburg Installatietechniek.

Ook als het gaat om oudere panden waarbij het zinkwerk afgestemd moet worden op de stijl van het pand ben je bij ons aan het juiste adres.

Riolering
Sitemap