Elektrotechniek

We zekeren het voor je.
De elektrotechnische installaties van Batenburg Installatietechniek zijn energiezuinig en veilig, geautomatiseerd en duurzaam. Een must, want opdrachtgevers en overheid stellen hieraan steeds hogere eisen. Als specialisten in elektrotechniek weten we precies hoe we installaties van elke aard moeten aanleggen.

Data- en telefonie

EIB Bussystemen

Energiebesparing

Domotica

Wat is elektrotechniek?

Wat is elektrotechniek?

Wandcontactdozen installeren, verlichting, telefonie- en internetsystemen aanleggen, we draaien onze hand niet om voor al deze vormen van elektrotechniek, die vaak jarenlang moeten meegaan. Andere voorbeelden van dit specialisme zijn energietechniek, meet- en regeltechniek en telecommunicatietechniek. Ook verzorgen we verdeelinrichtingen, kabel-draagsystemen en complexe maatwerkinstallaties. Elektrotechniek is een zeer veelzijdige discipline, die in het gehele bouwproces een belangrijke factor is.

Veilige en betrouwbare elektra
Batenburg Installatietechniek zorgt voor een zorgvuldige en veilige aanleg van elektrotechnische installaties. We zetten alles op alles om risico’s uit te sluiten en te voorkomen dat installaties het niet meer doen. We verstaan ons vak. Specialisaties binnen elektrotechniek zijn licht- en krachtinstallaties, meet- en regelinstallaties, gebouwautomatisering en domotica.
Ook verdeelinrichtingen, intercominstallaties en installaties ter preventie van brand en inbraak horen bij deze discipline. Dankzij onze totaalbenadering hebben we alle mogelijke oplossingen op het gebied van elektrotechniek in huis.

Onze Expertise
Meet- en regeltechniek

Meet- en regeltechniek

Ook wel het brein van de installatie genoemd omdat er onder alle omstandigheden naar een gewaarborgde klimaatconditie in gebouw of proces omgeving wordt gestreefd. Dit kan alleen worden gerealiseerd indien de werktuigkundige componenten op het juiste moment en automatisch worden aangestuurd. Onafhankelijk van verstoringen wordt zo altijd de juiste bedrijfssituatie of procesconditie gehandhaafd.

Systemen uit meerdere disciplines (klimaatbeheersing, verlichting, zonwering, inbraak, brandmelding) worden hierbij gekoppeld, zodat vanuit één bedieningsomgeving de installaties bediend en beheerd kunnen worden. Sparreboom Techniek staat u ten dienst voor het besturing of her-inregelen van een eenvoudige Cv-installatie of de complexe uitwerking van gebouwbeheersysteem gekoppeld aan warmtekracht, bodemopslag, zonnecollectoren en/of warmtepompen. We zoeken naar de meest optimale oplossing voor de gebruiker.

Sitemap