Video content analyse

Waar het menselijk oog nog knippert, en daardoor fracties in observatie mist, staat de camera altijd aan. Videoanalyse-processen verwerken en beoordelen camerabeelden bovendien realtime. Beveiligden we ons voorheen nog met analoge camera’s en timelapse-recorders, nu zijn we in staat om veel verdergaand informatie te verwerken en te analyseren. En als dat nodig is, vraagt het systeem direct de aandacht van beveiligingspersoneel.

VisiOn DIS

Zelf bepaal je welke informatie relevant is. Welke gegevens zijn nodig om het cameratoezicht optimaal te laten renderen en de organisatie op een effectieve wijze aan te sturen? Het open karakter van VisiOn DIS uit zich in de kenmerkvelden die zélf kunnen worden bepaald en aangemaakt. De informatie uit de velden kan worden weergegeven in de uiteindelijke rapportages.

 

Product highlights

  • Intelligente Video Analyse (IVA)
  • Video Content Analyse (VCA)
  • Met cross-line detectie, heatmapping, peoplecounting, kentekenherkenning én gezichtsherkenning
Steeds slimmer en sneller analyseren

Steeds slimmer en sneller analyseren

Intelligente videoanalyse (IVA), videocontent-analyse (VCA) en cross-line detectie, heat mapping, people counting, kenteken- én gezichtsherkenning; het zijn voorbeelden van netwerk gerelateerde (IP) oplossingen voor videocontent-analyse. Een techniek die zich razendsnel ontwikkelt.
Batenburg Installatietechniek ontwikkelt intelligente videoanalyse IP-systemen. Hiermee kunnen we ook toepassingen op het gebied van videocontent-analyse inzetten. Als VisiOn ISP ontwikkelen en verfijnen we permanent intelligente oplossingen, waarmee cameratoezicht betrouwbaarder en effectiever wordt. Uiteraard testen we onze systemen hier regelmatig op.

Registreer wat relevant is

 

 

Sitemap