Klimaattechniek

Een gebouw waarvan het binnenklimaat comfort biedt, voelt alsof je in de gezonde buitenlucht bent. Het zorgt ervoor dat iemand elke dag ontspannen kan werken, leren of wonen. Dat geeft een optimaal werkklimaat, waardoor prestaties van medewerkers en leerlingen verbeteren. Omdat het bovendien productiviteit verhoogt en ziekteverzuim verlaagt, is binnenklimaatbeheersing ook in financieel opzicht een belangrijke factor in de bedrijfsvoering. Laat het nu net een van de specialismen zijn van Batenburg Installatietechniek!

Door luchtbehandeling, koeling, ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid te regelen, brengt Batenburg Installatietechniek energieverbruik en kosten in balans. We volgen innovaties op al deze terreinen en passen energiebesparende technieken toe, zoals warmteterugwinning.

Regeltechniek   

Koeltechniek   

Ventilatietechniek   

Verwarmingstechniek   

Bodemenergie   

Werkwijze
Niewbouw

Niewbouw

Bij Batenburg Installatietechniek renoveren we niet alleen, maar zijn we ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Wij fungeren graag als aannemer om met u het bouwwerk te realiseren. Dit doen wij voor onze zakelijke klanten. Samen met u gaan wij graag op zoek naar het geschikte materiaal en adviseren wij u graag op het gebied van de loodgieterswerk en klimaattechniek  in uw pand.

Renovatie
SBO

SBO

Na de realisatie van het project kunt u ook nog bij ons terecht voor het onderhoud aan de installaties. Wij bieden verschillende service contracten aan. Deze contracten worden opgesteld op basis van het meerjarenonderhoudsplan. Kijk voor meer informatie over SBO bij deze oplossing.

Zie ook

E-mobility

E-mobility  

Sitemap