Datacommunicatietechniek

Internet, e-mail en telefoon. De communicatiesystemen van je organisatie, daar moet van op aan kunnen. Het datanetwerk moet betrouwbaar, veerkrachtig en veilig zijn. Dag in, dag uit. Als je met je bedrijf niet goed bereikbaar bent, hebben klanttevredenheid en bedrijfsprocessen daaronder te lijden. Dit maakt voortzetting en groei van je bedrijf onmogelijk.

Beter bereikbaar
Batenburg Installatietechniek is je partner voor alles op het gebied van datacommunicatietechniek. Of het nu gaat om een eenvoudige telefoonaansluiting of een geavanceerd glasvezelnetwerk, we gaan in op ieders wensen, bieden deskundige oplossingen en leggen het meest geschikte systeem voor je organisatie aan. De communicatiesystemen van Batenburg Installatietechniek zijn gecertificeerd en worden onder de strengste voorschriften geïnstalleerd. Onze systemen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn klaar voor de toekomst.

Data en telefonie veilig, snel en betrouwbaar
Dankzij nieuwe technieken kunnen we gemakkelijker, veiliger en sneller bellen en internetten. Maar de techniek brengt niet alleen voordelen. Ook bedreigingen van buitenaf nemen toe, denk bijvoorbeeld aan het forceren van toegang en het aftappen of hacken van systemen. Dit zijn ontwikkelingen waarop je moet inspelen met de bedrijfsvoering én met je data- en telefoniesystemen. Met betrouwbare state-of-the-art oplossingen helpt Batenburg Installatietechniek je om de betrouwbaarheid en kwaliteit van interne en externe communicatiesystemen en dataverbindingen in balans te brengen. Onderdeel van onze aanpak is dat we je ook adviseren over hoe je de kosten beheersbaar houdt.

Centraal geregeld
Van belcentrale tot een enkel toestel - Batenburg Installatietechniek levert betrouwbare data- en telefonieoplossingen. Wij ontwerpen de volledige data-infrastructuur en installeren de juiste systemen. Over voice-over IP-systemen waarmee telefonie en data in één netwerk geregeld worden brengen we advies uit én we leggen het systeem aan. Zo ben je altijd bereikbaar.

Data- en glasvezelnetwerken of telecom- en intercomsystemen aanleggen?
We informeren je graag over de mogelijkheden

 

Sitemap