Brandveiligheid

Ook al houdt het de brand en rookontwikkeling zelf niet tegen, met een goed branddetectiesysteem kun je bij brand snel ingrijpen - en erger voorkomen. Onmisbaar dus, voor bedrijven en instellingen, alleen al voor volledige gemoedsrust.

Totaaloplossingen voor brandveiligheid

De eerste zorg bij brand is je bedrijf zeker stellen: zijn je medewerkers, bezoekers en bewoners veilig? Adequate brandmeld- en blusinstallaties zijn van levensbelang.
Batenburg Installatietechniek is erkend installatie- en onderhoudsbedrijf voor deze systemen. We hebben jarenlange ervaring op dit terrein en ons branddetectiesysteem is altijd maatwerk.

Service en onderhoud, volgens NEN2654
Als erkend onderhoudsbedrijf zijn we uiteraard 24/7 bereikbaar en lossen we storingen in de brandmeld- en ontruimingsinstallaties zo snel mogelijk op.
Daarnaast verzorgen wij de maandelijkse controle en jaarlijkse onderhoudsbeurt volgens NEN2654, die allebei wettelijk verplicht zijn. Na het jaarlijkse onderhoud geven we een certificaat af, zodat je de garantie hebt dat de werkzaamheden op de juiste manier zijn uitgevoerd.

Brandmeldinstallaties moeten maandelijks worden gecontroleerd door een ‘beheerder-brandmeldinstallatie’, vaak een medewerker. Mogen wij deze belasting bij je wegnemen? Batenburg Installatietechniek kan deze beheerderstaken voor je verzorgen.

Product highlights

  • Veiligheid voorop
  • 24/7 servicedienst
  • NEN2654
Sitemap