Industrie

Als duurzame specialist op het gebied van technische diensten in de industrie staan we 24 uur per dag voor je klaar. Van energiehuishouding tot automatisering en procesbesturing; alle aspecten van elektrotechniek nemen we onder onze hoede.

Batenburg Installatietechniek levert aan technische diensten van de industrie. Doordat we voor jouw organisatie de optimale flexibele schil vormen voor werkzaamheden die de huidige technische dienst niet kan uitvoeren, dragen we optimaal bij aan de continuïteit van een bedrijf.

Wat we doen? We verzorgen onderhoud en inspectie aan brandmeld- en ontruimingsinstallaties, inspecteren elektrische (meet-)apparatuur, bewaken de conditie van installaties, doen onderzoek naar energieprestatie en zetten onze expertise in op het gebied van thermografie en camerabeveiliging. Ook werken we met NET-analyses om eventuele vervuiling op te sporen.

 

Veiligheid

Veiligheid

In industriële omgevingen speelt veiligheid een grote rol. Toegangscontrole, camera’s en beveiligingssystemen worden samen gebracht in één bedienplatform. Het “Unified Security Platform” biedt gebruikersgemak, overzicht en structuur. Het platform vertaald het ‘scenario-denken’ naar de aansturing van de onderliggende technische systemen, zodat deze zich als één systeem gedragen.

Sitemap