Energiemonitoring

In een snel veranderende wereld is het cruciaal dat bedrijven zich aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen en klimaatwetgeving. Maar wat is energiemonitoring? Hoe begint dit proces en wanneer kan uw bedrijf als Paris-proof worden beschouwd? Leer hoe wij u kunnen ondersteunen en bekijk de video voor informatie!

Uw partner voor intelligente en duurzame gebouwen

Batenburg begrijpt de essentie van het maximaliseren van de potentie van een gebouw. Wij streven niet alleen naar toekomstbestendigheid, maar ook naar directe voldoening van de behoeften van gebruikers, bedrijfsdoelen en wet- en regelgeving. Denk aan energiemonitoring, energiebesparing, duurzaamheid, veiligheid, kostenbesparing, financiële transparantie en comfort. Wij hebben de expertise in huis om elk uitdaging op het gebied van gebouwinstallaties en -beheer aan te pakken, waarbij we groot durven te denken: wat gisteren niet mogelijk was, kan vandaag wel.

Meer informatie?

Ons stappenplan voor verduurzaming: 

Mockup

Download de brochure hier

Wat betekent "Paris-proof"?

"Paris-proof" betekent dat maatregelen zijn afgestemd op het verminderen van broeikasgasemissies, zoals overeengekomen in het Klimaatakkoord van Parijs. Ons doel is om uw bedrijf aan te passen aan de klimaatveranderingen en tegelijkertijd de CO2-uitstoot te verminderen, vaak met duurzame energiebronnen en groene infrastructuur. Het concept "Paris-proof" is geïnspireerd door de doelstellingen van het Klimaatakkoord, gericht op een klimaatbestendige en duurzame toekomst.

Waar passen wij energiemonitoring toe?

Energietransitie

Duurzame vastgoed

Beveiliginstechniek

Transformatie naar een "Intelligent Building"

Een 'Intelligent Building' is een duurzaam, energie-efficiënt gebouw dat dankzij slimme ontwerpen, installaties en geconnecteerde systemen optimaal kan worden gebruikt en beheerd. We brengen alle aspecten in kaart, stellen we een op maat gemaakte roadmap op en zorgen we voor een succesvolle implementatie van uw smart building-strategie met behulp van energiemonitoring.

Energie-efficiëntie, Duurzaamheid en Circulariteit

Onze expertise reikt tot in de diepte van installaties, sensoren en technologieën in gebouwen. Met jarenlange ervaring en een focus op innovatie, duurzaamheid en circulariteit helpen we bij het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen en het verlagen van energiekosten door middel van energiemonitoring. Wij streven naar efficiëntere, duurzamere gebouwen en dragen bij aan een circulaire economie door hergebruik van materialen en minimalisering van afval.

Veiligheid

In een intelligent gebouw tillen we veiligheid naar een hoger niveau door integratie van toegangscontrole, videobewaking, branddetectie en meer. Zo bieden we een veilige omgeving, detecteren we risico's en kunnen we snel handelen bij incidenten. Cybersecurity is van vitaal belang en onze cybersecurity specialisten staan klaar om deze systemen te beveiligen.

Flexibiliteit en Gebruikersgerichtheid

Onze aanpak draait om de gebruiker. We streven naar een unieke, gepersonaliseerde gebruikerservaring met intuïtieve systemen, slimme displays en geautomatiseerde voorzieningen. Met technologieën als het Internet of Things (IoT) en kunstmatige intelligentie (AI) creëren we een moeiteloze en plezierige ervaring met behulp van energiemonitoring. Onze systemen zijn schaalbaar en toekomstbestendig, aangepast aan veranderende behoeften en trends.

Besparen dankzij datagedreven optimalisatie

Data is cruciaal voor het beheer van intelligente gebouwen. Wij verzamelen, analyseren en interpreteren gegevens om inzichten te verkrijgen die leiden tot continue optimalisaties. Met data-analyse kunnen we u laten zien waar u uw winst kunt behalen uit het verbeteren van bestaande installaties, het vergroten van de gebruikersefficiency of waar u de integrale veiligheid kunt vergroten. U kunt daarin een stap verder maken dan de techniek van vandaag en voldoet ruimschoots van te voren aan de eisen die worden gesteld.

 

Offerte ontvangen?

Vraag uw offerte aan

Waar hebben wij dit toegepast?

Sitemap